Citroën ID/DS Club Nederland

Clublogo

Beschrijving: De Citroën ID/DS Club Nederland is een van de grootste automobielclubs van ons land. De grote omvang maakt een uitgebreide dienstverlening naar de leden toe mogelijk.

Zo ontvangt men als clublid 10 keer per jaar het onvolprezen clubblad La Bombe Citroën, dat artikelen bevat over de Citroën DS en de mens achter deze auto; verhalen met human interest, techniek, historie, informatie over de landelijke en buitenlandse evenementen, met daarnaast natuurlijk actuele wetenswaardigheden en advertenties van commercie en leden. Tevens biedt het clubblad nieuws over regioactiviteiten, contactpersonen, het onderdelenmagazijn en de clubwinkel. Ook biedt de Citroën ID/DS Club Nederland haar leden technische ondersteuning voor onderhoud èn restauratie van de ID en DS. Elk clublid heeft toegang tot het zeer goed geoutilleerde onderdelenmagazijn met alle gangbare maar ook minder courante onderdelen. In de clubwinkel zijn op bestelling boeken en technische documentatie, miniaturen, kleding en cadeau-artikelen verkrijgbaar. De clubwinkel is op grote evenementen aanwezig. Er worden twee grote landelijke evenementen per jaar georganiseerd met iedere keer weer bijzondere attracties.

De Citroën ID/DS Club Nederland is onderverdeeld in een flink aantal regio’s. Deze worden gerund door teams die vrijwel iedere maand diverse activiteiten organiseren zoals lezingen, sleuteldagen, film- en technische avonden, toerritten etc.

Doelstelling: De Citroën ID/DS Club Nederland heeft als doel het in stand houden van de Citroën DS en aanverwante typen, zoals de Citroën ID, DS, DS-Cabriolet, -Break en allerlei varianten met als basis de Citroën DS.

Jaar van oprichting: 1979
Clubblad: La Bombe Citroën

Contact

Bekijk de website
E-mailadres