Dyane Vereniging Nederland

Clublogo

Beschrijving: We hebben een onderdelenmagazijn ingericht in het plaatsje Zeeland bij Uden. Hier worden niet type specifieke A-type onderdelen verkocht en Dyane specifieke onderdelen. Deze laatste alleen aan leden van de vereniging. Dyane specifieke onderdelen worden schaars en daarom zijn we bezig fabrikanten te vinden voor het opnieuw vervaardigen hiervan, onder andere door samenwerking met SPOG uit Engeland.
Zoals al genoemd is onze vereniging er voornamelijk voor de Dyane in het straatbeeld te behouden. Daarnaast hebben we echter ook evenementen die elk jaar worden georganiseerd zoals enkele technische evenementen in ons magazijn, een kampeerweekend in het tweede weekend van september en een toertocht in het najaar.

Doelstelling: -Het in stand houden en restaureren van automobielen van het merk Citroën en wel het type Dyane AYA, AYA2, AYA3, AYB, AY-CB en Acadianes AY-CD
-Te bevorderen dat leden van de vereniging de hierboven bedoelde automobielen in een zo goed mogelijke staat brengen, respectievelijk handhaven
-de leden van de vereniging bij de activiteiten samenhangend met de doelstelling zoveel mogelijk daadwerkelijk als raadgevend steun te verlenen.

Jaar van oprichting: 1983
Clubblad: Dyane

Contact

Bekijk de website
E-mailadres