Panhard Automobielclub Nederland

Clublogo

Beschrijving: De Panhard Automobielclub Nederland is in 1968 opgericht om de belangen van de Panhard-rijders in Nederland te behartigen. Citroën had het jaar daarvoor de productie van Panhard stopgezet. In 1965 was de fusie tussen Panhard en Citroën namelijk totaal.
Vanaf toen moesten we voor onszelf opkomen: onderdelen, service uitwisseling van ervaringen. Iets wat we nu al bijna 45 jaar met succes doen. Eigenwijze, snelle en zuinige auto’s die hun tijd ver vooruit waren en die -50 jaar oud- nog heel goed mee kunnen in het hedendaagse verkeer!
Onze club is lid en medeoprichter van de FEHAC, we zijn lid van de Fédération des Clubs Panhard et Levassor (de federatie van alle Panhardclubs over de hele wereld), en we zijn aangesloten bij Citroën Contact.

Doelstelling: We behartigen de belangen van onze leden door een zéér complete onderdelen voorziening, door ons clubblad de “Panhard Koerier”, door het organiseren van evenementen en praatavonden en het geven van technisch advies. Iedereen die Panhard een warm hart toedraagt is bij ons welkom!

Jaar van oprichting: 1968
Clubblad: Panhard Koerier

Contact

Bekijk de website
E-mailadres